Köpa semesterhus i Florida

 

I vår systerfirma Floridabo.se har vi norska och svenska fastighetsmäklare som kan bistå dig med att köpa ett semesterhus i Florida som passar in på dina köp kriterier och som passar väldigt bra för korttidsuthyrning. Det är mycket viktigt att arbeta med en köpemäklare som har kompetens vid köp av semesterbostäder för uthyrning då det är många städer i Florida som inte tillåter korttidsuthyrning. Det är även en del städer som har regler kring korttidsuthyrning och det är då viktigt att man har kännedom kring alla föreskrifter och regler som har med uthyrning att göra.

Vi har många års erfarenhet av att vägleda svenska köpare i hur man bör strukturera ägarskapet av fastigheten för att till exempel uppnå skattefördelar. Det finna många olika modeller och alla har sina fördelar och nackdelar. Den bästa modellen är helt beroende av varje specifik kunds situation och behov, samt vad du har köpt och vad som är målet med investeringen. För mer vägledning på detta område kan du ta kontakt med vår VD, Lars Heldre.

Vi kan också bistå dig med att etablera en amerikansk firma, eller om du vill köpa fastigheten i ditt eget namn bistår vi dig med att anskaffa ett skattenummer (ITIN from the Internal Revenue Services). Vi erbjuder i tillägg många andra företagstjänster som är riktade speciellt mot Svenska köpare.

Att anlita oss som mäklare kostar ingenting då det är säljarens mäklare som står för mäklarprovisionen. Om du är intresserad av att köpa semesterhus i Florida, kontakta Lars Heldre.
Fastighetsförvaltning
 

FloridaHyra.se erbjuder många fler tjänster än det som är normalt bland andra aktörer på marknaden. Grunden till detta är att de flesta av våra kunder som äger ett semesterhus är bosatta i Sverige eller Norge och är därför beroende av en firma som kan bistå med alla affärsuppdrag som måste fullföras i tillägg till förvaltning och semesteruthyrning. För att kunna möta detta behov så är vi idag en såkallad ”One Stop Shop”!


Licens or Registrering 

Vi gör det enkelt för dig. Ditt semesterhus blir registrerat i vår ”Collective license with the Division of Hotel and Restaurants”. I städer där det finns regler kring korttidsuthyrning, t.ex. Fort Lauderdale, ser vi till att huset blir registrerat och att det tillfredsställer alla de lagar och regler som har att göra med uthyrning av bostaden.


Rengöring

Vi har flera städningsfirmor som vi anlitat för att se till att alla våra semesterhus har en hög standard som gör att alla gäster/hyresgäster får en mycket bra vistelse. Med incheckning och utcheckning, ofta under samma dag, ser vår städningspersonal till att du får en hög beläggningsgrad. Att checka in i ett FloridaHyra.se semesterhus skall vara som att checka in på ett fyra eller fem-stjärnors hotell.


Underhåll och reparationer 

Vi har heltidsanställda fastighetsförvaltare som är ansvariga för att förvalta alla semesterbostäder. Om du har en fläck på väggen eller någonting som måste repareras fixar vi detta på en gång så att gästerna i huset och framtida gäster får en god vistelse. FloridaHyra.se har flera hantverkare som står redo att hantera alla dessa uppgifter. Våra fastighetsförvaltare är även ansvariga för att överse externa leverentörer som erbjuder tjänster som poolskötsel, trädgårdstjänster och insektsbekämpning.


Bokföring och Skatt
 

Alla hyreskontrakt för en period som är 6 månader eller kortare belastas i Florida med sales tax (moms) på 6% och en Tourist Developement Tax (även kallad Tourist Tax, bed tax or resort tax) på 5%. Vi gör det enkelt för dig då vi ansvarar för att dessa skatterna blir betalda varje månad  

Vår programvara gör det enkelt för oss att hålla ordning på alla dina hyresintäkter, och för de flesta husägare betalar och bokför vi också alla kostnader.  På detta sätt är allt i ordning när bokföringen skall presenteras för en revisor i USA. Våra semesterhusägare använder en revisionsfirma med bred erfarenhet av att assistera med skattedeklaration för ej-amerikanska ägare som antingen äger ett semesterhus i sitt eget namn, en svensk firma eller ett amerikanskt dotterbolag till en svensk firma.


Renovering & Interior Design

Vi har en egen firma som hjälper våra kunder med interiördesign och renoveringsprojekt. Många av våra kunder väljer att använda detta erbjudande då de själva inte har möjlighet att vara på plats i USA för att övervaka ett sådant projekt, och de behöver ofta någon som kan ta emot möbler och linkande. 
Marknadsföring

 

Varför bör jag använda FloridaHyra.se till förvaltning, marknadsföring och uthyrning av mitt semesterhus?

 1. Vi menar att svaret på den frågan är att i allt vi för så ger vi dig det lilla extra som skall till för att allt blir så nära perfekt som möjligt.

 2. Vi har en av de mest eleganta och användarvänliga hemsida/portal i vår bransch, denna är skräddarsydd och programmerad av the best and brightest web portal developers.

 3. Vi har många versioner av vår hemsida på olika språk och olika land med unika domäner, och vi kommer att fortsätta lansera portaler i nya länder. 

 4. Med många versioner av vår hemsida/portal på olika språk i olika länder med unika domäner uppnår vi SEO (Search Engine Optimization) med sökmotorer i flera länder på olika språk.

 5. Alla beskrivningar av semesterhusen är skrivna av en professionell amerikansk skribent.

 6. Allt innehåll på vår amerikanska hemsida/portal, inkluderat nya hus beskrivningar, blir professionellt översatta av en översättningsbyrå till många olika språk.

 7. Alla semesterhus blir fotograferade av en av de bästa fastighetsfotograferna i Florida.

 8. Vår management/marketing software solution fungerar så att vi kan skapa en annons genom ett gränssnitt och därefter publicera annonsen på 30 andra marknadskanaler som HomeAway, VRBO, Expedia, Booking.com, Airbnb, Flipkey och Tripadvisor samt många andra.

 9. Med många års annonsering i Skandinavien har vi många skandinaver som hyr våra semesterbostäder.

 10. Vi behandlar alla våra kunder lika och utövar inte särbehandling. Alla semesterbostäder blir lika mycket annonserade om det inte är så att en ägare har bett om att få mindre exponering på sin bostad.

 11. Vi har heltidsanställda bokningsagenter som ser till att du får högsta möjliga beläggningsgrad, de ser även till att skydda din bostad genom att se till att det inte är vemsomhelst som hyr.

 12. Vi har heltidsanställda property managers som ansvarar för alla reparationer. Property managers är även ansvariga för att överse externa leverantörer som erbjuder tjänster som poolskötsel, trädgårdstjänster och insektsbekämpning.

 13. Med en heltidsanställd Director of IT och en grundare med passion för teknologi kommer vi alltid att vara i framkant av teknologi. Vi har stor tro på att detta är en av nycklarna till vår framgång och vidare tillväxt.

Enklare Sagt: De semesterbostäder som har mest exponering online med de bästa bilderna och den bästa presentationen kommer att tjäna mest, och det är där vi kommer in i bilden.